Decoration Academy

Onze doelstelling

Wij geloven in een creatieve wereld. Waarbij we stap voor stap, item per item, samen de wegwerpmaatschappij tegen gaan. Je hoeft niet steeds nieuw te kopen, recyclen is al lang geen vuil woord meer. Je kunt makkelijk zelf spullen opknappen, een tweede leven geven of iets "uit het niets" creëren. Creatief bezig zijn geeft rust en het ontstresst. In onze academy willen wij jou de tools geven om zelf aan de slag te gaan! Technieken en tips die je vroeger op de vakschool zou leren geven wij hier in korte en leuke video's met jou mee. Daarnaast hebben we ook toffe project video's waarin je inspiratie en motivatie kunt opdoen. We wensen je heel veel plezier en succes met jouw project!

true

Decoration BV

100 jaar oude verf & interieur winkel

Decoration bv is een familie bedrijf gespecialiseerd in verf en interieur. In 1922 werd het bedrijf opgericht door grootvader Josephus in het kleine grensdorp Clinge. Nu, 100 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een interieur totaal concept met webshop en showroom. De focus ligt op de 27 kleuren uit de Decoration Paint collectie, opknappen van interieur items en totaal beleving van de interieur inrichting. De slagzin "de wereld om je heen een stukje mooier maken" is hierbij de leidraad.

Ontdek dit 100 jaar oud familiebedrijf
true

Brenda Baart

Interieur styliste

Bij verbouwen, verhuizen of herinrichten kom je voor keuzes te staan die een grote invloed hebben op jouw woon- of werk ervaring. Iedereen verdient een mooi interieur, ergens waar we ons thuis voelen. Een plek waar we graag zijn, waar we één stap binnen zetten en we ons direct op ons gemak voelen. Met haar uniek interieur advies concept wilt Brenda Baart deze plek voor én met jou creëren

Lees meer over haar unieke aanpak

Samenwerken

Kom jij ons team versterken?

Wij werken graag samen met gelijkgestemde creatievelingen die net als wij geloven in de wereld om je heen een stukje mooier te maken. Heb jij interesse om een cursus te geven? Of om jouw kennis met de wereld te delen? Neem dan contact op met Brenda Baart.

Neem contact op